Project Overview

Our client wanted to repurpose a 2 room area of their primary amenity space. It had previously been IT support + storage. My team transformed it into a media + event space with an adjoining quiet area while making the space connect to the larger concept of the floor. Working with the interiors team, I created several EGD features to expand on the biophilic theme.

Roles

Concept, Design Development, Construction Coordination

Agency

Interior Architects

Client

Confidential

A tree shadow graphic wraps the exterior of the space to highlight it as a special place while also connecting it to the variety of green spaces throughout the floor.

Custom illustrated whiteboards, graphic wallcovering, and bold upholstery encourage high energy collaboration in the larger room.

A wall feature created out of rolled books builds on the library theme of the quiet space.